torsdag den 22. september 2016

Mødefaciliteter hos Houens Odde i Kolding


Vi ved alle hvordan det er når vi er til møde og omstændighederne ikke er i orden. Kedelige lokaler med kedelig udsigt, ukomfortable stole, vippende border og en dårlig belysning. Alt dette er medvirkende til at et møde eller kursus ikke bliver optimalt for hverken deltagerne eller kursusholderen. Har man derimod de rette omgivelser og de optimale mødefaciliteter bliver udbyttet noget helt andet.

Undersøgelser viser at omgivelserne betyder meget for deltagerne, jo hyggeligere omgivelser jo mere motiverede bliver deltagerne og dermed bliver man mere modtagelig overfor de informationer man modtager. Det er derfor vigtigt at man vælger stedet med de rigtige mødefaciliteter!

Søger du efter det perfekte sted at afholde et møde, foredrag eller noget helt andet omkring Kolding så er Houens Odde det perfekte sted. Her tilbydes der de perfekte mødefaciliteter i Kolding med mulighed for overnatning, hvis man kommer langvejs fra.

Stensgaarden har plads op til 56 overnattende gæster, fordelt på 16 lyse og hyggelige værelser. Stensgaarden rummer derudover gode mødelokaler, hyggelig spisesal og som noget helt specielt biograf og lounge.
Mødefaciliteter-kolding


Ønsker man at give sin kursister en anderledes oplevelse kan man benytte Gilwel hytterne. Disse idylliske hytter ligger nærmeste i vandkanten og blev i sin tid opført som kursuscenter for spejderbevægelsens ledere. Selvom hytterne blev opført i 1953 er der i dag alt det tekniske udstyr man har behov for. 
mødefaciliteter-Kolding


Houens Odde kursus- og oplevelsescenter er placeret i de smukkeste omgivelser tæt på skov og strand og har igennem årene fået ry for at være et af de smukkeste og hyggeligste steder at afholde kursus, teambuilding, seminar osv, Houens Odde tilbyder perfekte mødefaciliteter i Kolding. 

Ønsker du flere informationer omkring mødefaciliteterne så kig på hjemmesiden eller kontakt Houens Odde på telefon 70 10 51 15 eller på houensodde@houensodde.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme ud og se stedet og få en personlig snak med medarbejderne på stedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar