tirsdag den 23. august 2016

Firma-julefrokost er også en form for teambuilding



Julefrokost i Kolding hos Houens Odde


Nu skal der snart bestilles firma-julefrokost! Vil man være sikker på at kunne afholde årets julefrokost på den ønsket lokation skal man allerede nu begynde at overveje at bestille bord, overnatning mm. Der er rift om de gode pladser og de bliver derfor hurtigt snuppet foran øjne på en hvis man ikke er hurtig ude!

Internettet har gjort det overskueligt at finde det perfekte sted at afholde julefrokost, både når det gælder privat og når det gælder mindre og større virksomheder. 

Er man en privat person der skal have familien eller vennerne på besøg i hjemmet, kan man hurtigt og nemt finde en leverandør af lækkert mad til fornuftige priser. Ønsker man at inviterer sine gæster ud at spise er der rigtige mange restauranter der tilbyder lækre menuer.

Har man som medarbejder eller ejer i en virksomhed fået tjansen for at finde et hyggeligt og lækkert sted at afholde årets julefrokost for firmaet, så er der også mange muligheder. Restauratørerne kæmper en kamp for at tiltrække kunder. De konkurrerer om at kunne tilbyde den bedste mad til den billigste pris. Mange glemmer dog at det ikke kun handler om maden, men ligeledes omkring de omgivelser som julefrokosten afholdes i.
  

julefrokost-Kolding





Houens Odden i Kolding tilbyder flere forskellige typer af julefrokoster til både små og større virksomheder. Hos Houens Odde får medarbejderne en julefrokost de sent vil glemme! Her skal man ikke dele lokale og mad med andre virksomheder. Her får man mulighed for selv at sætte et præg på årets julefrokost! 

Igennem samarbejde og kommunikation planlægges en aften, hvor netop jeres ønsker og behov er i højsædet. Hvad enten om man ønsker en traditionel julefrokost med sild og snaps, fiskefileter og remoulade eller om man ønsker en helt anderledes julefrokost hvor medarbejderne måske selv skal lave en unik julemenu. Mulighederne er mange!

Kommer man langvejs fra har man selvfølgelig også mulighed for at overnatte i gode senge på hyggelige værelser. For yderligere informationer så ring til Nicolaj på 76 32 71 12 og få besvaret alle dine spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar